Beyoncé, Life Is But a Dream

 
Nu har jag sett hennes dokumentär Life is But a dream av min förebild Beyonce för andra gången den här veckan, speechless. Jag trode verkligen inte det var möjligt att en människa kunde vara såhär otrolig.
Long live queen B!
 
 
 



seg fredag

 
Hejsan mina hjärtan! allt bra med er? skoldagen idag var seg och jag ville bara åka hem, men jag höll ut hela dagen och nu är jag äntligen hemma, när jag kom hem så blev både jag och min syster sugna på tacos, så det käkade vi och efter det så har jag bara myst med henne,filip och mamma. Jag har inget speciellt planerat för ikväll, ska bara hänga lite hemma med mi familia. hoppas ni får en bra fredag finisar! - puss
 
 
 



torsdagtorsdag

 
Skolan idag flöt på som vanligt och jag slutade runt 2 då jag tog bussen till Caroline och hade pannkakas mys tillsammans med henne, hade egentligen tänkt att dra och träna men saker kom emellan så det blev inget med det, men nu ska jag slänga mig i sängen! - puss
 
 
 
 

10 maddie things




 
-  Min favoritfärg är röd.
-  Jag älskar att se andra människor glada.
-  Kärlek har aldrig riktigt varit min grej, då det är så mycket som står på spel.
- Jag har portugisiskt ursprung
- Jag gillar faktiskt att vara i skolan
-  Killar med bruna eller gröna ögon är oftast de som faller mig i smaken
-  I love Badboys
-  Jag duschar alltid i minst 1 timma
-  Jag blir nästan aldrig kär
- Känslan när man lägger sig i en nybäddad säng är oslagbar

How can something so wrong feel so right?

 
 hej mina gosefrön! Sitter nu i sängen mätt men otroligt trött och lyssnar på musik och halvsover även lite.
Skoldagen idag bestod mest utav det vanliga. nothing special. Mer än att jag åkte lite skridskor under sista lektionen som jag gjort de senaste 3 onsdagarna. Imorgon är det torsdag vilket innebär boxning för min del!
Men nu ska jag slänga mig i soffan med min zorro och kolla på efterlyst hihi! - puss
 

happy birthday bestie


 
There's no words for this girl, min allra bästa vän, det finns ingen är så bra som henne, det är hon som alltid står vid min sida no matter what och som känner mig bättre än vad jag känner mig själv hihi, jag är så tacksam för att just jag får kalla henne för min bästa vän, I love you soso much, Grattis på födelsedagen mitt hjärta!
 
 
 
 

Hard work

 
Hallådär mina hjärtan! gårdagen spenderade jag i skolan och hann även med lite jobb efter skolan , då jag slutade runt 8 och sedan drog jag mig vidare hemåt och hoppade nästan direkt i sängen, så därför hoppades bloggningen över och jag hade inte tid till den, men det ber jag om ursäkt för, ska skärpa mig!

If hes dumb enough to walk away, be smart enough to let him go

 
Hejsan mina favoriter! hur mår ni? kom precis hem gymmet och sitter nu helt död i köket och väntar på att maten ska bli klar, idag har jag inte planerat att göra något speciellt, jag tänkte bara ha en sån ta hand om sig själv dag.
hörs mera senare! - puss
 



Past is a good place to visit, but certainly not a good place to stay

 
 
 
 




sunday

 
Min söndag har inte varit så exiting, jag har iprincip inte gjort något alls faktiskt,det enda jag gjort är att tittat på ett par fler avsnitt av revenswood och lite pll och sedan på ett par filmer haha, hade även lite besök utav min mormor tidigare idag, så åt god mat och myste lite tillsammans med henne och min familj.Imorgon är jag ledig, men jag ska endå försöka ta mig inn till Nils erikssons gymnasiet och fixa lite saker.
Men nu ska jag somna till filmen ciao bella som jag egentligen sett hundratals gånger och kan hela filmen utantill, hörs mera imorgon! - puss

my night

 
Nyduschad sitter jag i mitt rum som jag nyss städat, vilket var väldigt behövligt. Jag har även hunnit med att se två avsnitt av ravenswood och nu ska jag börja se det tredje och sedan efter det så hoppar till sängs.
Hörs mera imorgon! - puss

Lördags inspiration

 

I pretend that i don't care, but it makes me miss you even more

 
 
hejan mina sockertoppar! har ni haft en bra dag? idag tog jag en strandisdejt tillsammans med Alexandra, vilket var riktigt mysigt att bara sitta där ett par timmar och ha lite behövlig bästissnack. Kom hem vid 6 tiden och efter det så har jag bara ätit gott och resten av den här kvällen ska jag spendera här hemma och mysa med mammi, behöver det. -Hoppas ni får en bra lördagskväll! 
 

- I need him

   
 
 
 
 



RSS 2.0