15 Juni

 
gårdagen spenderades hela dagen i Lilla Edet tillsammans med en kompis där, vädret var ju underbart så vi köpte bara lite glass och satt ute i solen tills den gick ner och bara snackade, vilket var trevligt faktiskt. Efter detta så åkte jag hemåt för att sedan åka direkt mot mi amigo för att sedan sova där. Idag så har jag inte gjort så mycket, när jag kom hem så åt jag grillat tillsammans med familjen för att sedan klippa gräsmattan, jag har även hunnit med att träffa Alexandra en sväng såhär på kvällskvisten, hopppas ni haft en bra dag! - puss
 

Tips för lockigt hår

 
 Har du naturligt lockigt/vågit hår? Jag själv har det och jag vet hur jobbigt det kan vara, och tidigare har jag alltid önskat att jag hade platt hår, men nu är jag bara glad gör att jag fick den typ av hår som jag har men skulle gärna byta ut mitt hår mot ett stort affro waaah,
vi ska vara glada för att vi har blivit så lyckligt lottade med något så otroligt fint egentligen.
här har ni några tips som ni kan använda er av:
 
• Ett hett tips för dig med naturligt lockigt hår är att testa balsammetoden. Det är en metod som går ut på att man  helt enkelt struntar i schampot, och tvättar bara håret med balsam. De flesta som testat har varit lyriska över  resultatet. Håret har känts friskare, fräschare och med mer naturlig volym och glans.
 
• Lär dig att älska dina lockar. Arbeta tillsammans istället för att motarbeta varandra. Framhäv dina lockar och var stolt över dem, istället för att försöka kamma ut dem. Då kommer de bara att trilskas tillbaka.
 
• Den gamla myten om att man ska ta 100 borsttag om dagen i håret – gäller inte för lockigt hår. Att borsta håret är jättebra för att fördela oljan i hårbottnen ut till topparna, men det lockiga håret kommer bara att bli frissigt. Så borsta inte mer än nödvändigt.
 
• Avsluta en varm och härlig dusch med att spola av håret och kroppen med kallt vatten, detta motverkar frissigt hår och det är även bra för blodcirkulationen.
 
• Ett ganska självklart tips är att gå till din frisör och fråga efter produkter för just din hårtyp och för den form av lockar du har för att få det bästa resutatet
.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winners focus on winning, Losers focus on winners

- oj vad blek jag såg ut i den effekten.. -
 
Nu har även jag äntligen sommarlov,  startade dagen i skolan och fikade, lyssnade på rektorns standard snack och bara umgicks det sista med alla hotell och turism elever, vi var klara med allt runt tolv så då lämnade jag magnus åbergs gymnasiet för sista gången som en första års elev, nästa gång är jag tillbaka på mitt andra hem som 2:a och detta är om mer än 2 månader. ( märks det att jag har ångest?..) 
Idag har jag även hunnit med att ta en fika med min homie sedan även ätit thai med min familj.
Tidigare hade jag även mer planer för den här dagen till ära, men det kom hinder i vägen så fick röra om planerna
Hoppas ni alla haft en härlig fredag! - puss
 



RSS 2.0